Cupa României (m): Explorări Baia Mare, U Cluj și Arcada Galați, calificate în sferturile de finală

tricolorul ploiesti volei cupa romaniei
tricolorul ploiesti volei cupa romaniei
Tricolorul Ploiesti a pierdut acasa cu Arcada Galati in Cupa Romaniei

Explorări Baia Mare, Arcada Galați și Universitatea Cluj s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin.

În meci retur din primul tur al Cupei României la volei masculin, Volei Club Caransebeș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 (25-21, 21-25, 17-25, 25-22, 15-12) în fața celor de la Explorări Baia Mare. În primul tur, băimărenii câștigaseră cu 3-0, așa că s-au calificat în sferturile de finală, unde vor juca împotriva celor de la Dinamo.

Într-un alt meci, Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0 (25-23, 25-23, 25-16) la Ploiești, în fața celor de la Tricolorul. Și în prima partidă Arcada câștigase tot cu 3-0, așa că s-a calificat fără probleme în sferturile de finală, unde vor juca împotriva celor de la SCM U Craiova.

Cea mai spectaculoasă calificare în sferturile de finală a aparținut Universității Cluj, care a învins cu 3-0 (25-20, 25-21, 25-23) pe CSM București, chiar în capitală. În tur bucureștenii se impuseseră cu 3-1. În sferturi, clujenii vor juca împotriva celor de la Tomis Constanța

Sferturile de finală vor avea loc în zilele de 17 și 24 februarie.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa României (m): Explorări Baia Mare, U Cluj și Arcada Galați, calificate în sferturile de finală

Lasă un răspuns