Cupa României (m): Final Four-ul are loc marţi şi miercuri, la Galaţi

arcada galati volei

Ultima competiţie internă a voleiului românesc, Final Fourţul Cupei României la masculin, va avea loc marţi şi miercuri, la Galaţi. Toate meciurile vor fi transmise în direct pe Digi Sport.
Semifinalele au fost stabilite încă de la tragerea la sorţi a primului tur, astfel că în sala din Galaţi vom avea partidele SCM U Craiova – Tricolorul Ploieşti şi Volei Municopal Zalău – Arcada Galaţi. Tricolorul şi Arcada par favorite, dar la o astfel de competiţie nu se ştie niciodată dinainte rezultatul unui meci. Cele două echipe au terminat în această ordine în clasamentul Diviziei A1.

Miercuri, de la ora 19.00, va avea loc finala competiţiei.Cupa României (m): Programul turneului Final Four

Marţi, 1 mai

16.30 SCM U Craiova – Tricolorul Ploieşti

19.00 Volei Municipal Zalău – Arcada galaţi

Miercuri, 2 mai

19.00 FINALA

Toate partidele vor fi televizate în direct de Digi Sport.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns