Cupa României (m): Marţi se joacă ultimul meci din faza I: CSM Bucureşti – Steaua

csm bucursti volei masculin cupa romaniei
csm bucursti volei masculin cupa romaniei
CSM Bucuresti va fi gazda in Cupa Romaniei

Ultimul meci al fazei I a Cupei României la volei masculin se va disputa marţi după-amiază.

CSM Bucureşti şi Steaua se vor întâlni, de la 0ra 17.00, în sala din Dobroeşti, în faza I a Cupei României la volei masculin. Conform regulamentului, se dispută o singură manşă, învingătoarea calificându-se în sferturile de finală, acolo unde va întâlni pe Arcada Galaţi.

Celelalte trei partide din sferturile de finală se cunosc deja: Unirea Dej – Volei Municipal Zalău, VCM LPS Piatra Neamţ – Explorări Baia Mare şi SCM U Craiova – Tricolorul Ploieşti. Partidele se vor disputa într-o dubă manşă, turul având loc pr 11 noiembrie, iar returul pe 23 noiembrie.

Cupa României (m) – Faza I

Sâmbătă, 8 octombrie

Ştiinţa Bacău – Tricolorul Ploieşti 1-3

Unirea Dej – CSV Caransebeş 3-2

VCM Piatra Neamţ – “U” Cluj 3-1

Marţi, 35 octombrie

Ora 17.00: CSM Bucureşti – Steaua

Cupa României (m) – Sferturi de finală

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

Arcada Galați – CSM București/ Steaua

LPS VCM Piatra Neamț – Explorări Baia Mare

SCM U Craiova – Tricolorul Ploiești

Turul are loc pe 16 noiembrie, iar returul pe 23 noiembrie

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns