Cupa României (m): Marți vom cunoaște prima calificată în Final Four

Cupa României la volei masculin își va stabili marți prima calificată în Final Four.
Dinamo și Arcada Galați vor juca marți returul sferturilor de finală ale Cupei Romîâniei la volei masculin. Învingători cu 3-1 în tur, gălățenii au nevoie de două seturi pentru a se califica în Final Four. Partida va începe la ora 19.00 și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Celelalte trei meciuri din sferturile de finală se vor disputa miercuri. Se detașează Steaua – Tricolorul Ploiești, care vor juca pentru a treia oară într-o lună. Cele două echipe se situează pe primele două locuri în clasamentul Diviziei A1. Meciul lor va fi transmis în direct la DigiSport.


Cupa României (m): Rezultatele sferturilor de finală (tur)

Miercuri, 15 noiembrie

CSM Bucureşti – SCM U Craiova 1-3 (15-25, 19-25, 25-23, 15-25)

Volei Municipal Zalău – Unirea Dej 3-1

Tricolorul Ploieşti – Steaua 3-0 (25-22, 25-21, 25-21)

Miercuri, 29 noiembrie

Arcada Galaţi – Dinamo 3-1Cupa României (m): Programul sferturilor de finală (retur)

Marți, 12 decembrie

19.00: Dinamo – Arcada Galați (în direct la DigiSport)

Miercuri, 13 decembrie

18.00: SCM U Craiova – CSM București

18.00: Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

20.00: Steaua – Tricolorul Ploiești (în direct la DigiSport)


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns