Cupa României (m): Miercuri se dispută 3 meciuri din primul tur

explorari baia mare volei masculin
explorari baia mare volei masculin
Explorari Baia Mare, una dintre echipele puternice ale Diviziei A1

Voleiul românesc de seniori revine în actualitate. Miercuri se dispută trei meciuri din manșa inaugurală a primului tur al Cupei României la volei masculin.

După o pauză de aproape trei săptămâni, voleiul masculin intern revine cu trei meciuri interesante din Cupa României. Cel mai interesant meci se anunță la Baia Mare, acolo unde Explorări va întâlni pe Volei Club Caransebeș, echipă care s-a întărit cu doi jucători de la Tomis, Andy Laza și Dragoș Pavel. Cele două echipe s-au mai întâlnit și în ultima etapă a turului Diviziei A1, când Explorări s-a impus cu 3-1.

Un alt meci interesant este cel de la Galați, acolo unde Arcada va juca împotriva nou-promovatei Tricolorul Ploiești. Și această formație s-a întărit cu un jucător cu experiență, căpitanul Tomisului, Sergiu Stancu.

În fine, al treilea meci din primul tur al Cupei României la volei masculin va fi ”U” Cluj – CSM București.

Returul celor trei meciuri va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, învingătoarele urmând să se califice în sferturile de finală.

Cel de-al patrulea meci din primul tur al Cupei României s-a disputat în decembrie și a adus calificarea în sferturi Unirii Dej.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns