Cupa României (m): Miercuri se dispută sferturile de finală

Arcada Galati volei cupa challenge
Arcada Galati volei cupa challenge
Arcada Galati

Voleibaliștii români intră din nou în acțiune. Nu toți, ci doar cei angrenați în sferturile de finală ale Cupei României.

Miercuri e o zi dedicată Cupei României atât la volei masculin, cât și la volei feminin. Iată în continuare ce meciuri sunt programate în competiția băieților.

Așa cum se știe, una dintre echipele direct calificate în sferturile de finală, campioana Tomis Constanța, s-a retras din toate competițiile seniorilor, așa că adversara ei din această fază, ”U” Cluj, este fericita calificată fără luptă în Final Four-ul Cupei României. Celelalte trei calificate se vor alege în urma meciurilor din sferturi.

Dinamo va juca în propria sală, de la ora 16.00, contra celor de la Explorări Baia Mare, oaspeții pornind ca favoriți nu doar ai meciului, ci ai calificării în sferturi.

Cel mai interesant meci se anunță a fi cel de la Galați, acolo unde gazdele, Arcada, primesc vizita celor de la SCM Craiova, care până acum nu au pierdut nici un meci în campionat.

În fine, cel de-al treilea meci al zilei va fi cel dintre Volei Municipal Zalău și Unirea Dej. O dublă manșă cu învingător așteptat, vicecampionii din Zalău având, evident, prima șansă.

Returul meciurilor din sferturile de finală va avea loc pe 24 februarie, pe terenul echipelor care miercuri vor fi oaspete.


Cupa României (m) – Program sferturi de finală (tur)

Miercuri

Ora 16.00: Dinamo – Explorări Baia Mare

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Unirea Dej

Ora 18.00: Arcada Galați – CSM Craiova

”U” Cluj s-a calificat în Final Four.

Returul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc pe 24 februarie

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

One thought on “Cupa României (m): Miercuri se dispută sferturile de finală

Lasă un răspuns