Cupa României (m): Miercuri se dispută trei meciuri din faza I. Toate vor fi în direct pe Youtube sau Facebook

Alex Muscina, ridicătorul Rapidului, într-o combinație cu centrul Mădălin Preda

Dacă în weekend-ul trecut a debutat Divizia A1, atât la masculin, cât și la feminin, miercuri va începe și  Cupa României. Competiția masculină este prima care începe.
Ca în fiecare an, Cupa României are un sistem original de disputare. Echipele clasate pe primele patru locuri ale campionatului trecut sunt calificate direct în Faza a II-a, care corespunde sferturilor de finală. Celelalte 8 formații din prima divizie intră în Faza I, acolo unde dispută o dublă manșă.

Miercuri vor avea loc trei dintre cele patru meciuri ale turului Fazei I. Prima partidă care se va disputa va fi una foarte interesantă și care se anunță echilibrată: Știința București – Unirea Dej. Meciul începe la ora 14.00 și va fi în direct pe pagina de Youtube a clubului din Capitală. Va fi un meci foarte interesant, în care cred totuși că Știința pornește cu prima șansă.

De la ora 18.00, la Cluj-Napoca, Universitatea va primi vizita nou-promovatei Olimpia Titanii. Și acest meci va fi în direct pe pagina de Youtube a clubului gazdă. Prin prisma experienței în astfel de meciuri și a statutului de gazdă, ardelenii pornesc cu prima șansă, însă bucureștenii pot produce oricând o surpriză.

De la ora 19.00, Rapidul va juca al doilea derby în 48 de ore. După ce luni au întâlnit Steaua, giuleștenii vor juca, tot în propria sală, contra dinamoviștilor. Evident, ”roș-albii” sunt favoriți. Meciul va fi în direct pe pagina de Facebook a Rapidului.

Alex Muscina, ridicătorul Rapidului, într-o combinație cu centrul Mădălin Preda
Alex Muscina, ridicătorul Rapidului, într-o combinație cu centrul Mădălin Preda (FOTO: Doarvolei.ro)

Al patrulea meci al acestei faze, UV Timișoara – Explorări Baia Mare, va avea loc joi, de la ora 17.30. După ce au luat un punct cu Dinamo sâmbătă, oaspeții pornesc ca favoriți, deși bănățenii formează o echipă arțăgoasă, care luptă pentru fiecare minge, așa cum au arătat împotriva Zalăului, în prima etapă a campionatului.
Cupa României: Programul turului Fazei I

Miercuri, 13 octombrie

14.00 Știința București – Unirea Dej – în direct AICI

18.00 ”U” Cluj – Olimpia Titanii – în direct AICI

19.00 Rapid – Dinamo – în direct AICI

Joi, 14 octombrie

17.30 UV Timișoara – Explorări Baia Mare – în direct AICI
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns