Cupa României (m): Olimpia Titanii s-a impus la Cluj-Napoca. Rezultatele de miercuri. Joi are loc ultima partidă

Olimpia Titanii, echipa pentru campionatul 2021/ 2022

Miercuri au fost programate trei partide din cele patru ale turului I din Faza I a Cupei României. Am avut numai victorii în trei seturi. Joi avem meciul UV Timișoara – Explorări Baia Mare, ultimul din această fază.
La Cluj-Napoca, Olimpia Titanii, participantă în premieră în Cupa României, a obținut o victorie importantă la Cluj-Napoca, în fața Universității. Bucureștenii s-au impus cu scorul de 3-0 și pornesc cu prima șansă la calificarea în sferturile de finală. Negrean, veteranul gazdelor, a reușit 15 puncte, cele mai multe puncte dintre jucătorii de pe teren. De la învingători, centrul Petar Turanjanin a strâns 12 puncte.

Au jucat pentru U Cluj: Negrean (15), Iov (6), Voinea (4), Dăineanu (4), Neag (3), Warzywoda (1), Tănase (-), Onofrei (-), Verciuc (-), Moisa (-), Popovici (libero). Nu au evoluat: Varga, Mocan. Antrenor: Romeo Lotei.

Au jucat pentru Olimpia: Turanjanin (12), Dinculescu (9), Arroyo (8), Pilan (8), Gomes (7), Skruders (6), T. Aciobăniței (1), Tudor Constantinescu (-), Matei Platon (libero). Nu au evoluat: Yuriy Kruzhkov, Daniel Chițigoi. Antrenor: Cristian Chițigoi.

Olimpia Titanii, echipa pentru campionatul 2021/ 2022
Olimpia Titanii, echipa pentru campionatul 2021/ 2022

Știința, victorie fără emoții cu Unirea Dej

La București, Știința a obținut o victorie clară împotriva Unirii Dej. Este adevărat, oaspeții nu l-au folosit deloc pe Andrei Grigoraș, cel care în prima etapă reușise 22 de puncte, dar și jucătorii de la Știința au făcut un meci foarte bun. Falsul Andrei Druță, autor a 14 puncte, a fost cel mai bun marcator de pe teren. De partea cealaltă, cele mai multe puncte le-a strâns centrul Adrian Holotă, 10.

Au jucat pentru Știința: Druță (14p), R. Olteanu (10), Didorciuc (10), Kowalewski (6), R. Năstase (5), Breban (2), A. Ion (1), Manda (3), Șugubețu (-), C. Kosinski (libero), Cr. Păun (libero). Nu au evoluat: Zbengheci, C. Ciubotaru. Antrenor: George Carpen.

Au jucat pentru Unirea Dej: Holotă (10), A. Ana (7), D. Câmpean (6), D. Pop (5), S. Micu (3), G. Pop (1), S. Grigoraș (1), Balai (-), Bratu (-), Urian (libero). Nu au evoluat: Vlad Curuia-Pop, A. Grigoraș, Suson. Antrenor: Ovidiu Tamaș.

Bucuria celor de la Știința București după victoria din Cupa României, cu Unirea Dej
Bucuria celor de la Știința București după victoria din Cupa României, cu Unirea Dej (FOTO: Instagram Știința București Volei)

Dinamo s-a impus fără probleme în sala Rapid

Nici nu a promovat bine Rapidul în prima ligă că deja a început să organizeze derby-uri. După ce luni a jucat în propria sală contra Stelei (scor 0-3), miercuri a întâlnit-o pe Dinamo, tot în Giulești. Mari favoriți, ”alb-roșii” s-au impus cu scorul de 3-0. Falsul oaspeților, Gabriel Cherbeleață, a strâns cele mai multe puncte din meci, 12. De la gazde s-a remarcat celălalt universal, Paul Crăciun, care a adunat 7 puncte. Din păcate, meciul nu a putut fi urmărit de fanii voleiului, gazdele de la Rapid uitând de transmisiunea obligatorie pe Facebook, deși bănuiesc că au comunicat la FRV pagina oficială a clubului ca locul unde se va vedea meciul. Problema este că astfel de lucruri care denotă amatorism și chiar rea voință nu se resfrâng doar asupra clubului organizator, ci a întregului volei, așa cum  neseriozitatea unui singur membru ale unei echipe afectează credibilitatea întregii formații. Tocmai de aceea, sper ca pe viitor cei de la FRV să instituie și amenzi pentru astfel de situații.

Au jucat pentru Rapid: Crăciun (7), M. Preda (6), Farcaș (6), Baziliuc (6), Muscina (4), Marinca (2), Cozaru (-), M. Ciubotaru (-), Tofan (libero), Mehedințeanu (libero). Nu au evoluat: M. Dumitru, Al. Dragomir. Antrenor: Aurel Ioniță.

Au jucat pentru Dinamo: Cherbeleață (12), Mihalcea (10), Gommans (8), Kovacevic (7), Cuk (6), Al. Ionescu (5), Bartha (4), Goic (2), F. Constantin (-), Mărieș (libero), Manoogian (libero). Nu au evoluat: Pașcan. Antrenor: Sinisa Reljic.

Dinamo pentru sezonul 2021/ 2022
Dinamo pentru sezonul 2021/ 2022
Cupa României: Programul și rezultatele turului Fazei I

Miercuri, 13 octombrie

Știința București – Unirea Dej 3-0 (25-13, 25-22, 25-12)

”U” Cluj – Olimpia Titanii 0-3 (20-25, 15-25, 18-25)

Rapid – Dinamo 0-3 (22-25, 12-25, 15-25)

Joi, 14 octombrie

17.30 UV Timișoara – Explorări Baia Mare – în direct AICI

Meciurile retur vor avea loc miercuri, 20 octombrie, pe terenurile echipelor care au fost oaspete acum.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Cupa României (m): Olimpia Titanii s-a impus la Cluj-Napoca. Rezultatele de miercuri. Joi are loc ultima partidă

Lasă un răspuns