Cupa României (m): Sâmbătă se dispută semifinalele competiției masculine

arcada galati volei cupa romaniei
arcada galati volei cupa romaniei
Arcada Galati cauta a treia victoria intr-o saptamana in fata zalauanilor

Cupa României la volei masculin își desemnează azi finalistele. Turneul final are loc la Piatra Neamț, acolo unde ieri s-au disputat și semifinalele feminine.

În prima semifinală a zilei de sâmbătă se vor întâlni, de la ora 13.00, Universitatea Cluj și Explorări Baia Mare. Calificați la turneul final fără luptă, după retragerea celor de la Tomis, clujenii pornesc, evident, cu șansa a doua, însă frumusețea voleiului constă și în faptul că poate oferi surprize atunci când te aștepți mai puțin.

Al doilea meci al zilei va începe la ora 15.45 și va pune față în față, pentru a treia oară în această săptămână, formațiile Arcada Galați și Volei Municipal Zalău. Cele două echipe au jucat la Galați două meciuri în semifinala play-off-ului, ambele partide fiind câștigate de gălățeni, care au egalat scorul general al semifinale la 2. Partida decisivă din play-off va avea loc la Zalău, dar până atunci mai au de jucat această semifinală de Cupa României. Un meci care se anunță foarte interesant și echilibrat.

Ambele meciuri din semifinale vor fi transmise în direct la DigiSport.

Finala va avea loc duminică, de la ora 14.30.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns