Cupa României (m): Sâmbătă se dispută trei meciuri din Faza I

stiinta bacau volei masculin
stiinta bacau volei masculin
Stiinta Bacau e nou promovata pe prima scena

Cupa României la volei masculin programează sâmbătă meciurile fazei I. Se vor disputa trei dintre cele patru partide programate.

După ce a trecut de Dinamo cu 3-2 în faza eliminatorie, Ştiinţa Bacău va juca sâmbătă, pe propriul teren, contra Tricolorului Ploieşti. Partida va începe la ora 12.00.

Tot sâmbătă vor avea loc meciurile Unirea Dej – CSV Caransebeş şi VCM Piatra Neamţ – „U” Cluj.

Cea de-a patra partidă din această Fază I a Cupei României, CSM Bucureşti – Steaua, va avea loc la o dată ce va fi comunicată ulterior, „tigrii” având meciuri în Cupa Balcanică în weekend.

În această fază a competiţiei, partidele se disput într-o singură manşă, pe terenul primei echipe.


Cupa României (m) – Faza I

Sâmbătă, 8 octombrie

Ora 12.00: Ştiinţa Bacău – Tricolorul Ploieşti

Unirea Dej – CSV Caransebeş

VCM Piatra Neamţ – „U” Cluj

Amânat

CSM Bucureşti – Steaua

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns