Cupa României (m): Sâmbătă se stabilesc ultimele 3 calificate în sferturile de finală

tricolorul ploiesti volei cupa romaniei
tricolorul ploiesti volei cupa romaniei
Tricolorul Ploiesti spera sa rastoarne infrangerea din tur

Sâmbătă se dispută meciurile retur ale primului tur ale Cupei României la volei masculin.

După ce joi s-a disputat prima manșă a primului tur al Cupei României la volei masculin, sâmbătă se dispută meciurile decisive. În ordine cronologică, primul va începe meciul de la Caransebeș, acolo unde gazdele vor juca, de la ora 17.00, contra formației Explorări Baia Mare. Băimărenii s-au impus în tur cu scorul de 3-0.

De la ora 18.00 vor avea loc două partide. La București, CSM va juca împotriva Universității Cluj, de care au dispus și în deplasare cu 3-1. La Ploiești, Tricolorul va încerca Dunărea cu degetul, adică să răstoarne spectaculos înfrângerea suferită în tur, cu Arcada Galați. Cum oaspeții au experiența meciurilor tur-retur din cupele europene, în care au debutat cu succes în acest sezon, se anunță un meci foarte interesant.

Programul meciurilor de sâmbătă din Cupa României

Ora 17.00: Volei Club Caransebeș – Explorări Baia Mare (în tur 0-3)

Ora 18.00: CSM București – Universitatea Cluj (în tur 3-1)

Ora 18.00: Tricolorul Ploiești – Arcada Galați (în tur 0-3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns