Cupa României (m): SCM U Craiova, prima înfrângere din sezon. Rezultatele sferturilor de finală – manșa tur

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Miercuri s-au disputat meciurile din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României la volei. Returul are loc săptămâna viitoare.

Surpriza s-a produs la Galați, unde gazdele, Arcada, au reușit să învingă liderul campionatului, SCM U Craiova, cu 3-1. E o surpriză pentru Arcada, deși o echipă valoroasă, a trecut printr-o perioadă agitată în ultimele săptămâni, în vreme ce craiovenii erau neînvinși în actualul sezon pe plan intern.

Un alt meci interesant s-a disputat la Zalău, unde vicecampionii și-au făcut singuri probleme. Au condus cu 2-0 la seturi, fiind apoi egalați și trebuind să se întrebuințeze serios în setul decisiv pentru a se impune și a lua un minim avantaj în vederea returului de săptămâna viitoare.

În cel de-al treilea meci al acestei faze, Explorări Baia Mare a obținut o victorie logică în sala Dinamo și e ca și calificată în Final Four.


Cupa României (m) – Program sferturi de finală (tur)

Miercuri

Dinamo – Explorări Baia Mare 1-3

Volei Municipal Zalău – Unirea Dej 3-2 (25-21, 25-22, 22-25, 22-25, 15-12)

Arcada Galați – CSM Craiova 3-1 (25-21, 22-25, 25-18, 25-21)

”U” Cluj e calificată deja în Final Four.

Returul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României va avea loc pe 24 februarie

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns