Cupa României (m): Se ştiu calificatele în Final Four. Surpriză la Craiova

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Azi s-au stabilit cele patru echipe calificate în Final Four-ul Cupei României la volei masculin.

Alături de Universitatea Cluj, calificată la turneul final graţie retragerii adversarei, Tomis Constanţa, vor mai juca la Final Four următoarele trei echipe: Explorări Baia Mare, Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău.

Surpriza zilei s-a înregistrat la Craiova, acolo unde liderii neînvinşi ai campionatului, SCM U Craiova, au fost ânvinşi cu 3-2 de Arcada Galaţi. Cum şi în tur se impuseseră tot gălăţenii, aceştia s-au calificat mai departe.

Explorări Baia Mare nu a avut probleme în a se impune în faţa dinamoviştilor, pe care i-au învins cu scorul de 3-0.

Careul de aşi este completat de Volei Municipal Zalău, care s-a impus cu scorul de 3-0 la Dej.

Final Four-ul Cupei României va avea loc între 9 şi 11 aprilie, la Piatra Neamţ, iar meciurile vor fi în direct la DigiSport.

Cupa României (m) – sferturi de finală, retur

SCM U Craiova – Arcada Galaţi 2-3 (25-19, 23-25, 20-25, 31-29, 9-15) – În tur: 1-3

Explorari Baia Mare – Dinamo 3-0 (25-23, 25-20, 25-14) – În tur: 3-1

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău 0-3 (21-25, 16-25, 16-25) – În tur: 2-3

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns