Cupa României (m): Steaua a produs surpriza și s-a calificat în sferturile competiției 2019/ 2020

Tudor Constantinescu si coechipierii lui de la Steaua au facut fora bucuriei după meciul câștigat în Cupa României

Primul meci din turul inaugural al Cupei României la volei masculin a adus și prima surpriză: divizionara secundă Steaua a eliminat pe Explorări Baia Mare.
Steaua s-a impus în propria sală, cu scorul de 3-1, în fața celor de la Explorări Baia Mare și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin. Eroii meciului au fost toți steliștii folosiți, dar de la care s-au remarcat Cornel Miron, cu 18 puncte, și Robert Vologa, cu 14. De la oaspeți au ieșit în evidență David Csanad, cu 18 puncte, și Andrei Butnaru, cu 12.

În urma acestei victorii, Steaua și-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale competiției, acolo unde va întâlni pe Volei Municipal Zalău. Partida va avea loc la București, tot în Sala ”Mihai Viteazu”, la 21 decembrie, dacă nu s-o schimba ceva.

Vineri are loc alt meci din primul tur, Unirea Dej – ”U” Cluj.Cupa României (m): Programul și rezultatele primului tur al ediției 2019/ 2020

Tur 1

Joi, 21 noiembrie

Steaua – Explorări Baia Mare C (25-19, 25-22, 23-25, 25-21)

Vineri, 22 noiembrie

18.00 CS Unirea Dej – CS „U” Cluj

Duminică, 24 noiembrie

13.00 Gloria Buzău – CSM Câmpia Turzii

CSU UV Timișoara este calificată direct în sferturi

Sferturi de finală

21 decembrie

SCMU Craiova – Gloria Buzău/ Câmpia Turzii

Steaua – Volei Municipal Zalău

UV Timișoara – Dinamo București

Unirea Dej/ U Cluj – Arcada Galați

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns