Cupa României (m): Știința Bacău și Dinamo deschid sezonul, în turul preliminar

stiinta bacau volei masculin volei
stiinta bacau volei masculin volei
Stiinta Bacau, in vară, la turneul de promovare (foto: sport.bacaul.ro)

Sezonul voleiului masculin din România este deschis, la nivelul seniorilor, de un meci din Cupa României.

La Bacău, echipa locală, Știința, nou promovată în prima ligă, va juca împotriva formației Dinamo București, formație care în acest an va evolua, pentru prima dată în istorie, în divizia secundă.
Meciul va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la Bacău, și contează pentru manșa preliminară a noii ediții a Cupei României la volei masculin. Confruntarea se va disputa într-o singură manșă, cea de sâmbătă, învingătoarea urmând să joace în primul tur, contra celor de la Tricolorul Ploiești.

Primul tur al Cupei României la volei masculin – faza I, cum e el denumit – e programat a avea loc sâmbăta viitoare, pe 8 octombrie. Atunci se vor disputa meciurile: CSM București – Steaua, Unirea Dej – Caransebeș, VCM Piatra Neamț – ”U” Cluj și Tricolorul Ploiești – învingătoarea meciului Știința Bacău – Dinamo.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns