Cupa Romaniei (m): Tricolorul Ploiești, Unirea Dej și Piatra Neamț, calificate în sferturi

tricolorul ploiesti volei masculin echipa
tricolorul ploiesti volei masculin echipa
Tricolorul Ploiesti

Cupa României la volei masculin a programat azi trei partide din Faza I. Programate într-o singură manșă, pe terenurile primelor formații, meciurile au stabilit trei echipe calificate în sferturile de finală.

Știința Bacău nu a putut profita de avantajul terenului propriu, fiind învinsă cu scorul de 3-1 de Tricolorul Ploiești, o echipă care sunt sigur că în acest sezon va avea un cuvânt greu de spus în noul sezon. Merită remarcat și debuul cu dreptul în cariera de antrenor pentru Sergiu Stancu, tehnicianul ploieștenilor.

La Dej, echipa locală, Unirea, a învins cu scorul de 3-2 pe ASVC Caransebeş, iar la Piatra Neamț, gazdele au dispus cu scorul de 3-1 de Universitatea Cluj.

Cea de-a patra partidă a Fazei I, CSM București – Steaua, a fost amânată.
Cele trei calificate știu deja cu cine vor juca în sferturile de finală, care sunt programate – dacă nu vor mai apărea amânări – în 16 și 23 noiembrie. Vedeți mai jos programul sferturilor de finală.

Semifinalele vor avea loc în 25 ianuarie şi 8 februarie 2017, în sistem tur-retur, iar finalele pentru medalii vor avea loc în manşă unică, în 30 aprilie.

Deţinătoarea Cupei României este echipa Volei Municipal Zalău.

Cupa României (m) – Faza I

Sâmbătă, 8 octombrie

Ştiinţa Bacău – Tricolorul Ploieşti 1-3

Unirea Dej – CSV Caransebeş 3-2

VCM Piatra Neamţ – “U” Cluj 3-1

Amânat

CSM Bucureşti – Steaua

Cupa României (m) – Sferturi de finală

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău

Arcada Galați – CSM bucurești/ Steaua

LPS VCM Piatra Neamț – Explorări Baia Mare

SCM U Craiova – Tricolorul Ploiești

Turul are loc pe 16 noiembrie, iar returul pe 23 noiembrie

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns