Cupa României (m): Unirea Dej a câștigat prima manșă a primului tur contra formației din Piatra Neamț

unirea dej cupa romaniei volei masculin
unirea dej cupa romaniei volei masculin
Unirea Dej pentru sezonul 2015/ 2016

A început și o nouă ediție a Cupei României la volei masculin, cu o partidă disputată în devans.

Echipa din Piatra Neamț a profitat de meciul din campionat disputat la Dej pentru a juca și dubla manșă a primului tur al Cupei României la volei masculin. Așa că duminică a avut loc primul meci. S-a impus, așa cum era de așteptat, Unirea Dej, care a câștigat cu scorul de 3-0 (26-24, 25-16, 25-23).

Returul e programat luni, tot la Dej. Învingătoarea acestui meci va juca în sferturile de finală contra formației Volei Municipal Zalău.

Celelalte trei meciuri din primul tur se vor disputa în luna ianuarie, pe 13 – turul – și 16 -returul, după următorul program: Explorări Baia Mare – Banatul Caransebeș, ”U” Cluj – CSM București și Arcada Galați – Tricolorul Ploiești. Adică niște partide foarte echilibrate, după cum se poate vedea.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns