Cupa României (m): Unirea Dej s-a calificat în sferturi după ce a revenit de la 0-2 și a salvat două mingi de meci

Unirea Dej pentru campionatul 2019/ 2020 al Diviziei A1

Unirea Dej a devenit a șaptea echipă care va juca în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin după un meci dramatic.
Pe teren propriu, Unirea Dej a revenit de la 0-2 la seturi și a salvat două mingi de meci în setul decisiv al partidei cu Universitatea Cluj. În cele din urmă, Dejul s-a impus cu scorul de 3-2 și va juca în sferturile de finală contra campioanei, Arcada Galați. Meciul va avea loc la Dej, la 21 decembrie sau undeva în jurul acelei date.

Revenind la meciul disputat vineri, tânărul Alexandru Rață, care abia a terminat junioratul în vară, la Suceava, a fost cel mai bun maracator de pe teren, cu 21 de puncte. Lucru remarcabil, el a reușit să facă un punct esențial și atunci când echipa sa era condusă cu 14-12 în decisiv, deci are și nervii necesari pentru a deveni un foarte bun voleibalist. El a fost secondat de un alt tănăr jucător care a terminat junioratul în vară, Bela Bartha, care a reușit 15 puncte. Originar din Ocna Mureș, Bartha a jucat la cadeți și juniori pentru LAPI Dej.

De la clujeni, cel mai bun marcator a fost Vlad Negrean, care a reușit 29 de puncte. El a fost secondat de Ștefan Someșan, cu 24 de puncte.

Joi, Steaua și-a obținut, la rândul ei, biletele pentru sferturile de finală. UV Timișoara s-a calificat direct în această fază pentru că a rămas fără adversară în primul tur, așa că ultima necunoscută va fi rezolvată duminică, după meciul dintre Gloria Buzău și CSM Câmpia Turzii. La prima vedere, echipa gazdă e favorită certă.Cupa României (m): Programul și rezultatele primului tur al ediției 2019/ 2020

Tur 1

Joi, 21 noiembrie

Steaua – Explorări Baia Mare C (25-19, 25-22, 23-25, 25-21)

Vineri, 22 noiembrie

Unirea Dej – „U” Cluj 3-2 (21-25, 18-25, 25-23, 25-20, 16-14)

Duminică, 24 noiembrie

13.00 Gloria Buzău – CSM Câmpia Turzii

CSU UV Timișoara este calificată direct în sferturi

Sferturi de finală

21 decembrie

SCMU Craiova – Gloria Buzău/ Câmpia Turzii

Steaua – Volei Municipal Zalău

UV Timișoara – Dinamo București

Unirea Dej – Arcada Galați

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns