Cupa României (m): Unirea Dej s-a calificat în sferturile de finală

unirea dej cupa romaniei volei masculin
unirea dej cupa romaniei volei masculin
Unirea Dej pentru sezonul 2015/ 2016

Unirea Dej este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin.

Unirea Dej a câştigat azi, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-20, 25-20), meciul retur al partidei cu VCM LPS Piatra Neamţ, din primul tur al Cupei României la volei masculin.

Dubla manţă s-a disputat în devans, nemţenii profitând de deplasarea din campionat de la Dej pentru a scăpa şi de grija Cupei României. Primul meci s-a jucat ieri, şi s-a încheiat tot cu victoria echipei din Dej.

În sferturile de finală, Unirea Dej va juca împotriva vicecampioanei, Volei Municipal Zalău.

Celelalte trei meciuri din primul tur al Cupei României se vor disputa în luna ianuarie, pe 13 – turul – și 16 -returul, după următorul program: Explorări Baia Mare – Banatul Caransebeș, ”U” Cluj – CSM București şi Arcada Galați – Tricolorul Ploiești.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns