Cupa Romaniei (m): Victorii pentru SCM U Craiova și Arcada Galați în prima manșă a sferturilor

arcada galati volei masculin
arcada galati volei masculin
Arcada Galati

Miercuri s-au disputat două meciuri din sferturile de finală ale Cupei României la volei masculin. Gazdele s-au impus cu același scor, 3-0.

La Craiova, echipa locală a învins cu 3-0 pe Tricolorul Ploiești, luându-și astfel revanșa după eșecul din campionat, de sâmbătă.

La Galați, Arcada a învins cu 3-0 pe Steaua, obținând a doua victorie în fața bucureștenilor în mai puțin de o săptămână.

Meciurile retur vor avea loc peste o săptămână.


Cupa României (m) – Sferturi de finală

Tur

Duminică, 13 noiembrie

Unirea Dej – Volei Municipal Zalău 0-3 (23-25, 15-25, 21-25)

Miercuri, 16 noiembrie

Arcada Galați – Steaua 3-0 (25-21, 25-22, 25-16)

SCM U Craiova – Tricolorul Ploiești 3-0 (25-15, 25-22, 25-23)

Luni, 21 noiembrie

LPS VCM Piatra Neamț – Explorări Baia Mare (se joacă la Baia Mare)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns