Cupa României (m): Volei Municipal Zalău a cucerit pentru a doua oară consecutiv trofeul

volei municipal zalau play off
volei municipal zalau play off
Jucatorii de la Zalau au castigat Cupa Romaniei

Volei Municipal Zalău a reușit să cucerească, pentru al doilea an consecutiv, Cupa României la volei masculin.

În finala Cupei României la volei masculin, Volei Municipal Zalău a învins cu scorul de 3-0 (25-21, 25-14, 25-20) pe Explorări Baia Mare.

Aceasta este a doua victorie consecutivă pentru zălăuani în această competiție, după ce anul trecut au învins în finală pe Tomis Constanța.

La feminin, trofeul a revenit formației CSM Târgoviște.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns