Cupa României (m): Volei Municipal Zalău este a doua finalistă. Duminică joacă pentru trofeu cu Explorări Baia Mare

volei municipal zalau volei cupa romaniei
volei municipal zalau volei cupa romaniei
Zalauanii vor juca in finala Cupei Romaniei

La Piatra Neamț s-a stabilit și cea de-a doua finalistă a Cupei României la volei masculin.

Volei Municipal Zalău a reușit să pună capăt înfrângerilor suferite în această săptămână în fața Arcadei Galați exact când trebuia. Zălăuanii au învins cu scorul de 3-1 (19-25, 25-21, 28-26, 25-19) pe Arcada și s-au calificat în finala Cupei României la volei masculin.

Adversari în finala Cupei României le vor fi jucătorii de la Explorări Baia Mare, care tot azi au învins cu scorul de 3-1 pe Universitatea Cluj.

Finala Cupei României la volei masculin va avea loc duminică, de la ora 14.30, și va fi transmisă în direct de DigiSport. Înaintea ei, tot în sala de la Piatra Neamț, de la ora 12.00, va avea loc finala feminină, dintre CSM Târgoviște și CSM București. Și acest meci va fi, evident, la DigiSport, în direct.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns