Cupa României (f): Medicina Târgu Mureș s-a calificat în sferturi. Miercuri se joacă ultimul meci al primului tur

medicina targu mures volei feminin
medicina targu mures volei feminin
Medicina Targu Mures

Cupa României la volei feminin și-a mai aflat o echipă calificată în sferturile de finală. Marți o vom afla și pe ultima.

Medicina Târgu Mureș a confirmat statutul de favorită și s-a calificat cu o dublă victorie în sferturile de finală ale Cupei României. Ardelencele au învins cu scorul de 3-0 (25-19, 25-20, 25-19) pe Penicilina Iași și, cum și în tur se impusese cu scorul de 3-2, s-au calificat fără emoții.

În sferturile de finală, Medicina Târgu Mureș va juca împotriva Științei Bacău. Se știu și alte două sferturi: ”U” Cluj – CSM București și CSM Lugoj – Alba Blaj.



Miercuri, de la ora 14.00, Dinamo va juca în propria sală fără spectatori împotriva formației Unic Piatra Neamț. Cum în tur bucureștencele s-au impus cu scorul de 3-0, calificarea pare o simplă formalitate. În sferturile de finală, învingătoarea acestei duble manșe va avea ca adversară formația CSM Târgoviște.

Sferturile de finală ale Cupei României la volei feminin vor avea loc în februarie 2016.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns