Cupa României (f): Miercuri se dispută ultimele două sferturi de finală

csm targoviste volei feminin
csm targoviste volei feminin
CSM Targoviste

Nu doar băieții își dispută miercuri sferturile de finală ale Cupei României la volei. În aceeași zi se joacă și manșa tur a partidelor din competiția feminină.

Cu două sferturi jucate la începutul anului și câștigate de CSM București și Alba Blaj, Cupa României la volei feminin programează miercuri celelalte două partide: Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș și CSM Târgoviște – Dinamo. Două meciuri care pot fi considerate adevărate derby-uri, oricine putând să se califice în Final Four.

După părerea mea, Știința Bacău și CSM Târgoviște pornesc cu prima șansă în cele două meciuri, băcăuancele prin prisma unei experiențe parcă ceva mai mari decât a ardelencelor, în vreme ce târgoviștencele vor fi ajutate și de faptul că Dinamo va juca returul într-o sală pustie, din cauza normelor ISU care țin spectatorii departe de arenă.

Partidele retur ale celor două meciuri vor avea lco pe 9 martie la Târgu Mureș, respectiv București.


Cupa României (f) – sferturi de finală (tur)

Miercuri

Ora 17.00: Știința Bacău – Medicina Târgu Mureș

Ora 18.00: CSM Târgoviște – Dinamo

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns