Dan Gîrleanu, coordonatorul celei de-a treia ediții a Festivalului de Baby Volei care începe marți

Dan Gârleanu

În preajma Crăciunului se întâmplă multe lucruri bune. În voleiul românesc, unul dintre ele este restabilirea relațiilor dintre medaliatul olimpic de la Moscova 1980, Dan Gârleanu, și Federația Română de Volei.
Fostul internațional este coordonatorul Festivalului de Baby Volei care va avea loc în perioada 22-24 decembrie, și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Pe de o parte pentru că voleiul românesc avea nevoie de experiența domniei sale, iar pe de altă parte pentru că această împăcare demonstrează că schimbarea de la Federația Română de Volei nu este doar una de fațadă, ci este reală. Vorbim de o schimbare de mentalitate – doar cei care chiar vor să facă ceva pentru volei șterg trecutul cu buretele și pornesc la drum și alături de contestatari (iar acest lucru e valabil și în cazul lui Dan Gîrleanu) – , dar și, încet-încept de o schimbare de imagine, pentru că lucrurile au început să se miște, cel puțin pe pagina de Facebook a FRV.
Festivalul de Baby Volei a ajuns la a treia ediție

Revenind la Festivalul de Baby Volei, acesta va avea loc de marți până joi, la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani. Este a treia ediție a acestui Festival dedicat celor mai mici jucători și jucătoare, pentru că la el vor participa băieți și fete cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani.

Pentru că se desfășoară în preajma Crăciunului, acțiunea a fost denumită ”Kids Volleyball Christmas”, și este evident că toți copii vor primi cadouri din partea Federației la finalul ei. Scopul acestui Festival este, la fel ca și în cazul precedentelor, același: obișnuirea juniorilor mici cu modalitatea de desfășurare a unei competiții, printr-o pregătire adaptată specificului unei tabere de instruire. Cheltuielile de cazare, masă, transport, precum și testele RT-PCR ce  implică desfășurarea festivalului voleibalistic sunt  suportate de F.R.Volei, pe baza unui buget propriu.

Imagine din timpul unuia dintre meciurile din cadrul Festivalului de Baby Volei
Imagine din timpul unuia dintre meciurile din cadrul Festivalului de Baby Volei, ediția a doua

Așa cum am mai spus, dar îmi place să mă repet, pentru că este o informație importantă, coordonatorul întregii acțiuni este medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice din 1980, fostul internațional Dan Gârleanu. În vârstă de 66 de ani, acesta este instructor internațional FIVB, unde lucrează în Departamentul de Dezvoltare, dar și antrenor la centrul de copii și juniori de la CSM București.
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns