Dănuț Pascu, desemnat antrenorul de volei numărul 1 al României în 2017

scm craiova volei masculin

Federația Română de Volei a stabilit azi și ierarhia primilor cinci antrenori de volei români.
Cel mai bun antrenor al anului 2017 a fost desemnat antrenorul naționalei masculine a României și a formației SCM U Craiova, Dănuț Pascu. El a fost urmat de Florin Grapă, antrenorul a cărui carieră se confundă cu istoria echipei feminine Știința Bacău. Locul al treilea a fost ocupat de antrenorul Stelei, Bogdan Tănase.

CITEȘTE ȘI: Cei mai valoroși 10 jucători de volei în 2017.
Campion cu Zalăul, Marian Constantin se află pe locul patru, în vreme ce pe cinci îl gîsim pe tehnicianul formației masculine CSM București, Iulian Pâslaru.

Top 5 antrenori de volei în 2017

1. Dănuț Pascu (foto, SCMU Craiova)
2. Florin Grapă (foto, Ştiinţa Bacău Volei)
3. Bogdan Tănase (CSA Steaua București)
4. Marian Constantin (Volei Municipal Zalau)
5. Iulian Pîslaru (CSM Bucuresti Volei)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns