Turneele finale de volei pentru speranțe au fost amânate. Iată când se vor disputa

tudor constantinescu volei ctf mihai
tudor constantinescu volei ctf mihai
Meciurile de la sperante sunt foarte spectaculoase

Federația Română de Volei a decis amânarea turneelor finale ale turneelor finale din campionatele de volei pentru speranțe, atât la masculin, cât și la feminin.

Participarea naționalelor României în calificările pentru turneele finale ale nou-înființatelor Campionatelor Europene Under 16 (feminin) și Under 17 (masculin), la jumătatea lunii aprilie, a dat peste cap programul campionatelor de volei pentru speranțe. Astfel, deoarece programarea inițială a turneelor finale ale campionatelor se suprapunea cu perioada de cantonament a loturilor, din care fac parte și jucători și jucătoare de la această categorie de vârstă, Federația Română de Volei a luat o decizie corectă: a reprogramat turneele finale ale campionatelor de speranțe, atât la feminin, cât și la masculin.

Astfel, turneul final masculin de volei pentru speranțe va avea loc în perioada 1-5 mai 2017. Inițial, turneul final ar fi trebuit să aibă loc în perioada 29 martie – 2 aprilie.

Turneul final al campionatului feminin de volei pentru speranțe va avea loc în perioada 10-14 mai 2017. Și în competiția feminină turneul final era programat inițial în perioada 29 martie – 2 aprilie.

Deciziile sunt foarte corecte, pentru că astfel echipele pot participa cu echipele complete, așa cum e firesc să fie la un turneu final de campionat național. Dacă mi se permite insă o observație, cred că data de depunere a ofertelor pentru organizarea turneelor finale, 17 aprilie, nu e chiar fericit aleasa, fiind a doua zi de Paste. De aceea cred ca gazdele turneelor finale se vor stabili pe 18 sau 19 aprilie…

Datele turneelor semifinale rămân neschimbate, ele urmând să aibă loc în perioada 3-5 martie la feminin, respectiv 4-5 martie la masculin.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns