De anul viitor, fiecare echipă din Divizia A1 va fi obligată să treacă pe foaie un jucător sau o jucătoare sub 23 de ani

alegeri minge volei federatie

alegeri minge volei federatie

Programată marţi, la sediul COSR, Adunarea Generală a FRV va avea pe ordinea de zi şi aprobarea hotărârilor luate pe parcursul ultimelor 12 luni în Consiliul Director. Una dintre cele mai importante a fost luată în cea mai recentă şedinţă, cea din 21 martie.

Astfel, s-a aprobat ca pentru anul competițional 2017-2018 în componența loturilor echipelor Campionatului National Divizia A1 să fie înregistrat pe foaia de arbitraj un jucător român sub 23 ani. O decizie bună, după părerea mea, pentru promovarea tinerilor jucători români.

De asemenea, s-a stabilit şi ca taxa de transfer pentru jucătorii străini începând cu 2017 să fie 1.500 Euro, o sumă care e posibil să mai limiteze numărul străinilor din campionat.

În ceea ce priveşte Adunarea Generală care va avea loc marţi, aceasta va începe la ora 12.00.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns