De sâmbătă, meciurile de volei se vor vedea de acum în HD, pe TVR Sport, noul post al TVR! În acest weekend avem două meciuri în direct

Rapid și CSM București și-au împărțit victoriile în play-off

Voleiul se vede, de sâmbătă, în direct la TVR Sport, cel mai nou post de sport din România. De altfel, meciul Rapid – CSM București, va fi primul transmis în direct la noul post al TVR. 

Singurul meci feminin care a mai rămas de disputat în sferturile de finală la play-off-ului este Rapid – CSM București. Programată de la ora 16.00, aceasta e adevărata finală de calificare în semifinale, scorul întâlnirilor directe fiind 1-1, după ce Rapid s-a impus pe propriul teren cu 3-2, iar „tigroaicele” au trecut cu 3-0 de aceleași adversare în sala „Elite”. Astfel, vom avea o confruntare pe cinste, în care măcar la nivel teoretic gazdele pornesc cu prima șansă, pentru că au avantajul terenului propriu. CSM, de de altă parte, pare din ce în ce mai închegată, iar echipa parcă își crește valoarea de la o săptămână la alta, semn că se lucrează foarte bine la antrenamente.

Așa cum spuneam, meciul se va vedea în direct pe TVR Sport, noul post al TVR care se lansează chiar în ziua partidei, sâmbătă. De altfel, întâlnirea de la ora 16.00 e prima transmisiune în direct din istoria acestui post. O veste foarte bună este că transmisiile vor fi HD, ceea ce va crește bucuria privirii jocului, desigur.

Rapid și CSM București și-au împărțit victoriile în play-off
Rapid și CSM București și-au împărțit victoriile în play-off

Nu e singurul meci care va fi transmis în direct la TVR Sport în acest weekend. În campionatul masculin, duminică, de la ora 18.00, Dinamo și SCMU Craiova se vor lupta în cel de-al treilea meci al disputei dintre ele. În primele două meciuri victoriile au fost împărțite, dar parcă oltenii au arătat ceva mai bine. Dinamoviștii s-au impus cu 3-2 după ce au revenit de la 0-2, în timp ce în cel de-al doilea meci, miercuri, SCMU Craiova s-a impus clar, cu scorul de 3-0. În aceste condiții, cred că nimeni nu știe exact cine e favorită în acest meci, ceea ce îl face și mai interesant pentru toți cei care vor dori să se uite în direct la transmisiune.

În ceea ce privește poziționarea în grilă a TVR Sport, trebuie să căutați postul să vedeți pe unde l-au pus cei de la compania de cablu. AICI aveți pozițiile din grilă în funcție de compania de cablu. Dacă nu vreți să vă uitați la TV, există posibilitatea de a urmări partida pe pagina: tvrplus.ro.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “De sâmbătă, meciurile de volei se vor vedea de acum în HD, pe TVR Sport, noul post al TVR! În acest weekend avem două meciuri în direct

  1. Nu dezinformați, nu vor fi HD, doar SD.
    Nu au cum tehnic, deocamdată, transmisiile sunt pe Mux1, specificați ca e foarte mare diferenţă !

  2. Bună veste ! Cam toate ţările din jurul nostru au canale de sport, nu că Prima, care transmit o sumedenie de discipline sportive în direct Sper să fie şi la noi aşa. Aici cred că sârbii dau clasă la toţi.

Lasă un răspuns