De unde vă puteți lua bilete pentru cuplajul din Supercupa României, de la Blaj, din 30 septembrie

Programul meciurilor Supercupei Romaniei

Au fost puse în vânzare biletele pentru cuplajul din Supercupa României, de la Blaj. Ele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casele de bilete.
Biletele pentru regalul voleibalistic programat la 30 septembrie, în noua sală Polivalentă din Blaj, pot fi achiziționate atât de la casele de bilete, cât și de pe site-ul http://biletesmart.ro/blaj .

Prețul lor e chiar foarte atrăgător, 15 lei, având în vedere că, pe de o parte, puteți asista la două meciuri foarte interesante și cu miză, iar pe de alta că e și inaugurarea Sălii Polivalente din Blaj, una așteptată de întreaga comunitate și la deschiderea oficială a căreia cred că întreg orașul ar trebui să vină, pentru că e chiar un moment istoric.

În ceea ce privește voleiul, se vor afla față în față, de la ora 16.00 și, apoi, de la ora 19.00, câștigătoarele titlului de campioană și ale Cupei României, atât la masculin, cât și la feminin.

Vom avea, astfel, partidele: CSM Arcada Galați – SCMU Craiova (ora 16.00), la băieți, respectiv CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj (ora 19.00), la fete. Ambele meciuri vor fi transmise în direct la TVR 3.

Deținătoarele trofeelor puse acum în joc sunt Dinamo, la băieți, respectiv CSM Lugoj la feminin.

Seara se va încheia, de la ora 22.00, cu un concert Voltaj, o dovadă în plus că cei 15 lei pentru intrare sunt puși doar ca să nu fie accesul gratuit. Ceea ce vreau să vă spun este să vă grăbiți să vă achiziționați biletele, căci sigur se vor epuiza cu câteva zile înainte.
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns