Divizia A1 (f): Alba Blaj a câștigat primul meci al etapei a doua. Alte trei partide se joacă sâmbătă

alba blaj volei feminin

Primul meci al Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat cu un rezultat firesc.
Alba Blaj, campioana ultimelor ediții ale Diviziei A1 la volei feminin, a învins în deplasare pe ”U” Cluj, cu scorul de 3-0. Sâmbătă se dispută alte trei meciuri ale etapei a doua, unul dintre cele mai interesante fiind programat în sala Dinamo, de la ora 14.00, între echipa gazdă și Agroland Timișoara.

Duminică se dispută ultimul meci al rundei, CSM București – CSM Târgoviște, partidă care se va disputa de la ora 11.45 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.


Divizia A1 (f): Programul etapei a doua

Vineri, 20 octombrie

”U” Cluj – Alba Blaj 0-3 (19-25, 12-25, 16-25)

Sâmbătă, 21 octombrie

Ora 14.00: Dinamo – Agroland Timișoara

Ora 18.30: CSM Lugoj – Știința Bacău

Ora 17.00: Penicilina Iași – Medicina Târgu Mureș

Duminică, 22 octombrie

Ora 11.45: CSM București – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns