Divizia A1 (f): Alba Blaj a câştigat restanţa de la Craiova şi turul s-a încheiat în mod oficial

alba blaj volei feminin liga
alba blaj volei feminin liga
Alba Blaj inaintea celui de-al treilea meci din Liga Campionilor

Turul Diviziei A 1 la volei feminin s-a încheiat în mod oficial azi, după ce Alba Blaj a câştigat restanţa de la Craiova.

Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-0 (25-16, 25-14, 25-10) la Craiova într-un meci care ar fi trebuit să se dispute în etapa a cincea, dar care a fost amânat pentru a permite echipei din Ardeal să se pregătească pentru Liga Campionilor.

În urma acestui rezultat, Alba Blaj a terminat turul pe primul loc, fără înfrângere – a pierdut un singur punct. SCM U Craiova a terminat turul pe poziţia a 10-a.

Locurile 2 şi 3 au fost ocupate, la jumătatea campionatului regulat, de CSM Bucureşti (28 de puncte) şi CSM Târgovişte (27 de puncte).


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns