Divizia A1 (f): Alba Blaj își păstrează invincibilitatea. Sâmbătă se dispută restul meciurilor etapei a opta

anamaria berdila liga campionilor blaj
anamaria berdila liga campionilor blaj
Anamaria Berdilă, in atac

Alba Blaj își continuă marșul prin campionat. A obținut a șaptea victorie din tot atâtea meciuri disputate – fetele de la Alba au un meci mai puțin disputat. Sâmbătă au loc celelalte cinci partide ale etapei.

Etapa a opta a început furtunos: cu un duel între actuala și fosta campioană. Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1 (25-17, 25-21, 19-25, 25-21) în fața Științei Bacău și a urcat pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte. Merită remarcat că ardelencele au un meci mai puțin disputat, partida cu Craiova, din etapa a cincea, fiind amânată.

Pentru Alba Blaj, aceasta a fost ultima verificăre înaintea meciurilor din cupele europene. Alba Blaj va juca miercuri, la Moscova, contra formației Dinamo, în etapa a treia a Ligii Campionilor, competiție în care are o victorie și o înfrângere.

Sâmbătă vor avea loc celelalte cinci partide ale etapei a opta, cel mai interesant părând a fi cel de la București, între Dinamo și Medicina Târgu Mureș. De asemenea, echilibrat îmi pare și Penicilina Iași – SCM U Craiova.


Programul etapei a opta a Diviziei A1 (f)

Vineri

Alba Blaj – Știința Bacău 3-1 (25-17, 25-21, 19-25, 25-21)

Sâmbătă

Ora 12.30: Dinamo – Medicina CSS Târgu Mureș

Ora 13.30: Rapid – CSM București

Ora 16.00: ”U” Cluj – CSM Târgoviște

Ora 17.00: Penicilina Iași – SCM U Craiova

Ora 18.30: CSM Lugoj – Unic Piatra Neamț

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns