Divizia A1 (f): Alba Blaj și CSM Târgoviște, învingătoarele zilei

alba blaj volei victorie

Cele două meciuri programate vineri în ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei feminin s-au încheiat cu victoriile echipelor favorite.
Alba Blaj și CSM Târgoviște au învins cu 3-0, fără prea multe probleme, pe Agroland Timișoara, respectiv ”U” Cluj. Cu această victorie, Blajul și-a asigurat locul secund la finalul turului, în vreme ce CSM Târgoviște trebuie să aștepte rezultatul meciului de la Bacău, acolo unde cu o victorie Știința va urca pe locul al treilea.

Etapa se încheie sâmbătă, cu două partide.Divizia A1 (f): Programul și rezultatele etapei a noua

Miercuri, 6 decembrie

Penicilina Iași – CSM București 0-3 (17-25, 14-25, 20-25)

Vineri, 8 decembrie

Alba Blaj – Agroland Timișoara 3-0 (25-15, 25-18, 25-20)

CSM Târgoviște – ”U” Cluj 3-0 (25-21, 25-19, 25-21)

Sâmbătă, 9 decembrie

17.00: Știința Bacău – Dinamo

18.30: CSM Lugoj – Medicina Târgu MureșAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns