Divizia A1 (f): Alba Blaj, victorie logică la Timișoara

alba blaj volei

Volei Alba Blaj a obținut o victorie logică la Timișoara și rămâne în urmărirea liderului Diviziei A1 la volei feminin, CSM București.
Alba Blaj s-a impus cu scorul de 3-1 (25-18, 23-25, 25-13, 25-20) la Timișoara, cu Agroland, și s-a apropiat la cinci puncte de liderul CSM București. Cum mai sunt doar trei etape, cele cinci puncte sunt aproape insurmontabile, însă ardelencele știu că e bine că lupți pentru șansa ta până la final. Meciul de joi seara a fost o restanță din etapa a șasea a play-off-ului.

Campionatul se întrerupe până pe 14 aprilie.

Clasament

1. CSM București 67 p (25 meciuri)

2. Alba Blaj 62 p (25 meciuri)

3. Știința Bacău 50 p (25 meciuri)

4. CSM Târgoviște 49 p (25 meciuri)

5. Agroland 42 p (25 meciuri)

6. CSM Lugoj 20 p (25 meciuri)

Notă: Punctele după primele 18 meciuri ale sezonului regulat s-au adunat cu cele cucerite în play-off.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns