Divizia A1 (f): Campionatul va avea doar 10 echipe. Iată programul etapelor și datele de disputare

alba blaj volei bucurie
alba blaj volei bucurie
Alba Blaj e detinatoarea titlului

Așa cum era de așteptat, campionatul Diviziei A1 la volei feminin se va disputa în doar 10 echipe, nu 12 ca până acum.

Retragerile formațiilor Unic Piatra Neamț și SCM Pitești și negăsirea unor înlocuitoare au dus la această soluție. Care putea fi și mai rea, dacă Penicilina Iași nu se răzgândea, căci pentru câteva zile și ea era retrasă din prima ligă a voleiului feminin.

Cum numărul de echipe s-a modificat, a fost nevoie de organizarea unei noi trageri la sorți a țintarului Diviziei A1 la volei feminin. Programul complet al etapelor din tur și retur a fost publicat pe pagina FRV.

Programul turului Diviziei A1 la volei feminin poate fi consultat AICI.


Prima etapă a campionatului este programată în data de 14 octombrie. Programul ei este următorul:

CSM București – Dinamo

CSM Târgoviște – Penicilina Iași

Medicina Târgu Mureș – CS ”U” NTT Data Cluj

Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Știința Bacău – Agroland Timișoara

Programul returului Diviziei A1 la volei feminin poate fi consultat AICI. Sezonul regulat se va încheia la 24 februarie 2018.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns