Divizia A1 (f): Clasamentele grupelor 1-6 și 7-11 în momentul întreruperii campionatului

Voleibalistele formației Volei Alba Blaj sărbătoresc alături de fani prima victorie din Liga Campionilor 2019/ 2020

Campionatul Diviziei A1 la volei feminin a intrat, cel puțin până la 31 martie, în pauza forțată de pandemia globală de coronavirus. Iată cum se prezintă clasamentele în acest moment.
În zona locurilor 1-6, suspansul în ceea ce privește campioana a fost risipit definitiv după victoria de miercuri a deținătoarei titlului, Volei Alba Blaj în fața dinamovistelor, scor 3-0. Acum, Blajul are 8 puncte avans, ceea ce echivalează cu un nou titlu de campioană având în vedere că mai sunt opt meciuri de disputat și diferența de valoare dintre echipe.

Bucureștencele ocupă în continuare locul secund, dar distanța față de CSM Târgoviște s-a redus la doar două puncte. Pe locul patru, la cinci puncte de podium, se află Știința Bacău.

CSM Lugoj și Belor Galați dau senzația că și-au îndeplinit obiectivul de a ajunge în această fază a campionatului, așa că vor ocupa locurile 5 și 6 indiferent de ce ”fapte de arme” vor mai face până la finalul campionatului, dacă vom mai avea așa ceva.

În zona locurilor 7-11 s-au disputat două etape din primul turneu organizat de Voluntari, care a fost oprit tocmai înaintea meciului direct dintre cele două echipe care se luptă pentru locul care le va asigura salvarea de la retrogradare. Deocamdată, ambele echipe sunt la egalitate, cu câte 9 puncte și nimeni nu știe exact ce se va întâmpla cuacest campionat, când și dacă va mai fi reluat.

Brățara cu charm ”Volleyball Girl” este unul dintre produsele cele mai vândute pe Doarvolei Shop. Puteți vedea mai jos mai multe modele, iar pe site puteți afla detalii despre ele și despre culorile disponibile.

Divizia A1 (f): Rezultatele etapei secunde a fazei a II-a a locurilor 1-6

Miercuri, 11 martie

Belor Galați – Știința Bacău 0-3 (23-25, 18-25, 13-25)

CSM Lugoj – CSM Târgoviște 1-3 (19-25, 25-22, 17-25, 20-25)

Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 (25-19, 25-22, 26-24)

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei.

Clasamentul Diviziei A1 (f) – locurile 1-6

  1. Volei Alba Blaj 63 p (65-9)
  2. Dinamo 55 p (56-17)
  3. CSM Târgoviște 53 p (58-21)
  4. Știința Bacău 48 p (50-22)
  5. CSM Lugoj 31 p (38-42)
  6. Belor Galați 26 p (30-46)
Clasament locurile 7-11

7. FC Argeș 24 p (34-49)

8. CS Medgidia 22 p (34-47)

9. ”U” Cluj 20 p (29-53)

10. Rapid 9 p (17-58)

11. CSO Voluntari 9 p (15-62)


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns