Divizia A1 (f): Continuă lupta de la distanță între Știința Bacău și CSM Târgoviște pentru locul 3

Stiinta bacau volei bucurie

Cele două meciuri disputate sâmbătă, în etapa a șaptea a play-off-ului Diviziei A1  la volei feminin s-au terminat cu victoriile favoritelor.
Știința Bacău s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Agroland Timișoara. În urma acestui rezultat, timișorencele au pierdut aproape orice șansă de a mai ocupa locul 4 la finalul campionatului.

La rândul lor, băcăuancele și-au păstrat avansul de un punct în fața celor de la CSM Târgoviște, care au învins cu 3-1 pe codșa play-off-ului, CSM Lugoj. Va fi interesant de urmărit duelul la distanță între cele două formații pentru ocuparea locului al treilea.

Ultima partidă a etapei va avea loc luni și va fi o adevărată finală a campionatului: Alba Blaj – CSM București. Meciul va fi televizat de DigiSport.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a șaptea a play-off-ului

Sâmbătă, 31 martie

18.00: CSM Târgoviște – CSM Lugoj

17.00: Știința Bacău – Agroland Timișoara

Luni 2 aprilie

17.30: Alba Blaj – CSM București (în direct la DigiSport)

Clasament

1. CSM București 64 p (24 meciuri)

2. Alba Blaj 59 p (23 meciuri)

3. Știința Bacău 50 p (25 meciuri)

4. CSM Târgoviște 49 p (25 meciuri)

5. Agroland 42 p (24 meciuri)

6. CSM Lugoj 20 p (25 meciuri)

Notă: Punctele după primele 18 meciuri ale sezonului regulat s-au adunat cu cele cucerite în play-off.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns