Divizia A1 (f): CSM București a câștigat primul meci al etapei a 14-a. Programul complet al rundei

csm bucuresti volei feminin
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti

Etapa a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin a început cu cel mai interesant meci.

CSM București a câștigat primul meci al etapei a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin, la capătul unei partide echilibrate în cea mai mare parte. Bucureștencele au jucat cu gândul și la antrenorul Paul Bogdan, concediat fără nici un sens, după părerea mea, în seara de dinaintea meciului. Nu stiu ce a dus la această despărțire, nu știu nici de partea cui e dreptatea, evident, dar știu că un club profesionist nu își lasă echipa, în preziua unui meci oficial, fără antrenorul care a dus-o în sferturile unei cupe europene.

Miercuri se dispută celelalte cinci meciuri ale rundei, în care, după părerea mea există favorite clare: Știința Bacău, Dinamo, Alba Blaj CSM Târgoviște și Penicilina Iași.

Divizia A1 (f) – Programul etapei a 14-a

Marți

CSM București – CSU Medicina CSS Târgu Mureș 3-0 (25-22, 25-18, 29-27)

Miercuri

Ora 14.00: Știința Bacău – SCM U Craiova

Ora 14.00: ”U” Cluj – Dinamo

Ora 18.00: CS Volei Alba Blaj – CSM Lugoj

Ora 18.00: CSM Târgoviște – Unic Piatra Neamț

Ora 19.30: Rapid – Penicilina Iași

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns