Divizia A1 (f): CSM București a câștigat primul meci al ultimei etape a turului

csm bucuresti volei bucurie

Ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei feminin a început mai devreme cu două zile.
CSM București a câștigat cu 3-0 la Iași, în fața Penicilinei, asigurându-și astfel prima poziție în clasament la jumătatea campionatului regulat.

Motivul devansării acestei partide este unul întemeiat: marțea viitoare, CSM București va juca pe teren propriu, în sala Rapid – din păcate CSM merge cu cortul din cauza lipsei acelei săli Polivalente care ar fi trebuit să fie gata în 2015, dar a cărei construcție nici nu a început – în Cupa CEV contra celebrei formații ruse Uralocika Ekaterinburg.

Celelalte patru meciuri ale acestei ultime runde vor avea loc vineri și sâmbătă.


Divizia A1 (f): Programul etapei a noua

Miercuri, 6 decembrie

Penicilina Iași – CSM București 0-3 (17-25, 14-25, 20-25)

Vineri, 8 decembrie

18.00: Alba Blaj – Agroland Timișoara (în direct la Digisport)

17.00: CSM Târgoviște – ”U” Cluj

Sâmbătă, 9 decembrie

17.00: Știința Bacău – Dinamo

18.30: CSM Lugoj – Medicina Târgu MureșAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns