Divizia A1 (f): CSM București a cucerit titlul în premieră. Alba Blaj și Știința Bacău completează podiumul

csm bucuresti volei campioana romaniei

Moment instoric pentru CSM București. Jucătoarele echipei feminine au primit în această seară medaliile de campioane naționale la volei feminin, aceasta fiind cea mai bună performanță din istoria clubului.
În ultima etapă, CSM București a învins cu sorul de 3-0 pe Agroland Timișoara, terminând campionatul Diviziei A1 cu 76 de puncte. În urma acestei performanțe, CSM București va juca în sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor.

csm bucuresti volei campioana romaniei
CSM Bucuresti e noua campioana la volei feminin

Pe locul secund în clasamentul final al Fiviziei A1 s-a clasat campioana ultimelor trei ediții, Volei Alba Blaj.  Locul al treilea a fost ocupat de Știința Bacău.

volei alba blaj argint volei feminin 2017/ 2018
Volei Alba Blaj a cucerit medaliile de argint in ediția 2017/ 2018

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns