Divizia A1 (f): CSM București a fost învinsă la Târgoviște, în etapa a opta a play-off-ului, iar Volei Alba Blaj poate deveni campioană luni

csm targoviste echipa de volei feminin din sezonul 2018/ 2019

Etapa a noua a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin a consemnat o mare surpriză, care a rezolvat problema titlului, în caz că mai era vreun dubiu.
CSM Târgoviște a învins cu scorul de 3-1 pe CSM București, făcând ca acum diferența dintre ”tigroaice” și Volei Alba Blaj să fie de trei puncte în favoarea ardelencelor. Cum acestea mai au de disputat, luni, o restanță cu Dinamo, ele vor deveni campioane și matematic peste două zile.

Sâmbătă, Blajul a învins cu 3-0 la Bacău, echipă care a coborât pe locul 4, după ce a fost depășită în clasament de CSM Târgoviște.

Tot sâmbătă, CSM Lugoj a învins cu 3-1 pe Dinamo și va termina, mai mult ca sigur, pe locul 5 campionatul, o performanță remarcabilă pentru această grupare.Divizia A1 (f): Programul etapei a noua a play-off-ului

Sâmbătă, 4 mai

CSM Lugoj – Dinamo 3-1 (23-25, 25-18, 25-14, 25-21)

Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 (14-25, 13-25, 18-25)

CSM Târgoviște – CSM București 3-1 (25-22, 25-20, 22-25, 25-22)

Clasament play-off

  1. Volei Alba Blaj 63 p (23 m)
  2. CSM București 60 p (24 m)
  3. Știința Bacău 43 p (24 m)
  4. CSM Târgoviște 45 p (24 m)
  5. CSM Lugoj 18 p (24 m)
  6. Dinamo 16 p (23 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns