Divizia A1 (f): CSM București a învins pe Dinamo în ultimul meci al primei etape

csm bucuresti volei bucurie

Prima etapă a Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat în această seară cu o victorie clară a formației CSM București în derby-ul cu Dinamo.
CSM București s-a impus în propria sală, cu scorul de 3-0, în fața dinamovistelor și a demonstrat că se anunță una dintre formațiile care vor avea un cuvânt greu de spus în actuala ediție a campionatului primei ligi.

Divizia A1 (f): Rezultatele primei etape

Sâmbătă, 14 octombrie

CSM Târgoviște – Penicilina Iași 3-1

Medicina Tg. Mureș – ”U” Cluj 3-1

Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0

Știința Bacău – Agroland Timișoara 3-1

Luni, 16 octombrie

CSM București – Dinamo 3-0 (25-17, 25-11, 25-11)Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns