Divizia A1 (f): CSM București – CSM Târgoviște, meciul șoc al etapei a 17-a. Iată programul complet al rundei

csm bucuresti volei feminin tricou
csm bucuresti volei feminin
CSM Bucuresti

Etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin începe cu un meci ca o finală.

CSM București și CSM Târgoviște vor juca, de la ora 12.00, în Capitală, în primul meci al etapei a 17-a. Va fi un meci între două formații favorite la câștigarea titlului. Ambele sunt neînvinse în retur, așa că se anunță o partidă pe cinste. Spre marea bucurie a tuturor, meciul va fi televizat pe DigiSport.

De asemenea, un alt meci care merită scos în evidență este Medicina Târgu Mureș – Alba Blaj, o partidă în care oaspetele pornesc favorite, dar în care Medicina chiar poate să se impună.


Divizia A1 (f): programul etapei a 17-a

Sâmbătă

Ora 12.00: CSM București – CSM Târgoviște (în direct la DigiSport)

Ora 13.00: Știința Bacău – ”U” Cluj (meciul se joacă la Cluj)

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – Dinamo

Ora 18.00: SCM U Craiova – Rapid

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – Alba Blaj

Ora 18.00: CSM Lugoj – Penicilina Iași

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns