Divizia A1 (f): CSM București – Dinamo și Târgoviște – Alba Blaj, meciurile vedetă ale etapei a noua. Programul complet

CSM Targoviste volei feminin

Multe meciuri interesante în etapa a noua a Diviziei A1 la volei feminin.

Ca de obicei, runda e împărțită pe mai multe zile, două mai precis. Sâmbătă vom avea cinci meciuri, iar luni unul. În ziua de sâmbătă, derby-ul este CSM București – Dinamo, adică meciul dintre ocupanta locului 1 și cea a locului 4. Un meci deschis oricărui rezultat, deși eu aș miza pe gazde.

Interesant mi se pare și meciul de la Craiova, pe care îl văd foare echilibrat, cele două echipe părând apropiate ca valoare. Merită menționată și revenirea în propria sală a Științei Bacău, după o etapă de exil la Piatra Neamț din cauza lipsei avizului ISU a sălii din oraș. Acum totul s-a rezolvat, așa că meciul cu Rapidul se va juca în casa tradițională a fostei campioane.
Luni, însă, de dispută adevăratul derby al etapei: reeditarea finale, Târgoviște – Blaj. Un meci deschis chiar oricărui rezultat, un meci în care campioana, Alba Blaj, speră să rămână neînvinsă în prima ligă. Partida va fi televizată pe DigiSport 3.

Programul etapei a noua a Diviziei A1 (f)

Sâmbătă

Ora 14.00: Unic Piatra Neamț – ”U” Cluj

Ora 14.00: Știința Bacău – Rapid

Ora 17.30: SCM U Craiova – CSM Lugoj

Ora 18.00: CSM București – Dinamo

Ora 18.00: CSU Medicina Târgu Mureș – Penicilina Iași

Luni

Ora 19.00: CSM Târgoviște – Alba Blaj (în direct la DigiSport 3)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns