Divizia A1 (f): CSM București învinge la Blaj și campionatul este relansat

Bucuria jucatoarelor de la CSM Bucuresti dupa victoria de la Blaj

Ultimul meci al etapei a doua a play-off-ului Diviziei A1 la volei feminin a adus și prima victorie a campioanei, CSM București, în fața celor de la Volei Alba Blaj. Dar ce victorie! Una care relansează pe deplin campionatul și chiar transformă echipa bucureșteană în favorită la titlu, având în vedere că returul va avea loc în Capitală.
CSM București s-a impus cu scorul de 3-1 la Blaj, în fața vicecampioanei, iar acum diferența reală dintre cele două echipe este de două puncte în favoarea ardelencelor. Spun reală, pentru că în acest moment CSM are un punct mai mult decât blăjencele, dar acestea au o restanță, cu Dinamo, în care nu cred că se pune problema învingătoarei. Cum returul va avea loc la București, putem spune că CSM are acum 51% șanse la titlu, pentru că nu mai depinde decât de ea pentru a păstra titlul de campioană, pe care îl reține dacă nu va face nici un pas greșit în cele 8 meciuri rămase de disputat.Adelina Ungureanu a făcut 15 puncte, dar nu e în lotul lărgit al naționalei!

Pentru CSM București cele mai multe puncte au fost realizate de olandeza Maret Balkestein Grothues, 19, și de Adelina Ungureanu, 15 puncte. Aș vrea să pot spune că cele două vor fi adversare la turneul final al Campionatului European, acolo unde România și Olanda sunt adversare în grupă, dar din păcate, din cauza unei decizii de neînțeles pentru mine, Adelina Ungureanu nu face parte din lotul lărgit al naționalei feminine a României! E adevărat, e vorba de un lot lărgit care poate fi ajustat în funcție de forma jucătoarelor, dar cea mai bună extremă de 18 ani din campionatul României, care a făcut meciuri foarte bune și în Liga Campionilor și care, iată, reușește 15 puncte contra finalistei Cupei CEV, merita să fie acolo încă de la început. Mi-aș dori, pentru binele voleiului românesc, ca până la începerea pregătirii această scăpare să fie corijată, pentru că locul ei este măcar în lotul naționalei României, dacă nu chiar printre titulare.

De la Volei Alba Blaj cele mai eficiente jucătoare au fost Ioana Baciu, Maja Aleksic și Ana Lazarevic, toate cu câte 10 puncte.Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-off-ului

Sâmbătă, 30 martie

Dinamo – Știința Bacău 0-3 (15-25, 16-25, 22-25)

CSS Lugoj – CSM Tâgoviște 0-3 (17-25, 18-25, 20-25)

Duminică, 31 martie

Volei Alba Blaj – CSM București 1-3 (20-25, 25-27, 25-9, 15-25)

Clasament play-off

  1. CSM București 44 p (17 m)
  2. Volei Alba Blaj 43 p (16 m)
  3. CSM Târgoviște 36 p (17 m)
  4. Știința Bacău 31 p (17 m)
  5. CSM Lugoj 15 p (17 m)
  6. Dinamo 13 p (16 m)

Divizia A1 (f): Programul etapei a doua a play-out-ului

Sâmbătă, 30 martie

Belor Galați – ”U” Cluj 2-3 (23-25, 25-19, 25-21, 21-25, 11-15)

Clasament final play-out

7. ”U” Cluj 14 p

8. Belor Galați 7 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns