Divizia A1 (f): CSM București și Alba Blaj joacă vineri, în Capitală. Programul etapei a doua a play-off-ului

csm bucuresti volei echipa

Etapa a doua a play-off-ului Diviziei A1 la vole feminin programează, vineri, o întâlnire care poate fi decisivă pentru titlul de campioană: locul 1 contra ocupantei locului secund.
În sala Elite, din București, de la ora 19.30, CSM București va juca împotriva formației campioanei en-titre, Volei Alba Blaj. Cu nouă puncte în fața echipei din Blaj, dar și cu un meci mai mult disputat, ”tigroaicele” sunt singura echipă care a obținut două victorii din tot atâtea meciul cu Blajul în ultimii ani. Un nou succes vineri seară le va apropia decisiv pe bucureștence de primul titlu de campioane din istoria clubului.

Meciul e cu atât mai interesant cu cât Alba Blaj este prima formație din România calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor, turneu final care va fi organizat chiar la București, la începutul lunii mai.

Intrarea e liberă, așa că e de așteptat ca tribuna să fie plină. Pentru cine nu poate ajunge la sală, deși e tare păcat să ratați un astfel de meci, partida poate fi urmărită în transmisiune directă pe DigiSport.

Restul meciurilor din etapa a doua a play-off-ului se vor disputa sâmbătă. Ca un fapt inedit, ambele meciuri vor avea loc la Lugoj, în cuplaj. În afara partidei dintre localnice și CSM Târgoviște, în aceeași sală va juca și Agroland Timișoara cu Știința Bacău. Se anunță o după-amiază interesantă.Divizia A1 (f) – Play-off: Programul etapei a doua

Vineri, 9 martie

19.30 CSM București – Volei Alba Blaj (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 10 martie

19.00 CSM Lugoj – CSM Târgoviște

16.30 Agroland Timișoara – Știința Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns