Divizia A1 (f): CSM București și Știința Bacău deschid vineri etapa a 12-a. Meciul va fi televizat în direct

csm bucuresti echipa de volei pentru sezonul 2018 2019

Etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei feminin începe vineri cu cel mai important meci. partida va fi televizată în direct.
CSM București și Știința Bacău vor juca vineri, de la ora 19.30, primul meci al etapei a 12-a a Diviziei A1 la volei feminin. Partida va fi televizată în direct de Digi Sport. Meciul va avea loc la sala Elite și dacă aveți drum la Sun Plaza, nu ratați această partidă.

Înaintea acestui meci, bucureștencele ocupă locul 2, iar băcăuancele poziția a treia. Partida va fi interesantă și prin prisma duelului celor mai eficiente jucătoare ale celor două echipe. De la gazde, Kodola a reușit 107 puncte până acum, în vreme ce de la Știința, internaționala Cristina Cazacu e lider, cu 109 puncte. Tot Cazacu e lider în duelul cu ”tigroaicele” și la capitolul așilor, cu 13 reușite. De la bucureștence, olandeza Maret Balkestein Grothues e cea mai bună jucătoare la serviciu, cu 11 ași,

Duelul dintre CSM București și Știința e interesant și în perspectiva Campionatelor Europene, căci la bucureștence joacă două titulare ale naționalei Olandei, în vreme ce la băcăuance le avem pe Alice Kapelovies, Cristina Cazacu și Georgiana Faleș, titulare ale naționalei care s-a calificat la Europene în luna ianuarie. De asemenea, la Bacău joacă și Denisa Rogojinaru, care este una dintre rezervele de bază ale naționalei.

Celelalte două partide ale rundei vor avea loc sâmbătă. Dinamo – CSM Lugoj se anunță chiar foarte echilibrat, deci interesant.CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău a câștigat primul meci al etapei a patra din play-off. Sâmbătă se joacă SCM U Craiova - Arcada

Divizia A1 (f): Programul etapei a 12-a

Vineri, 1 februarie

19.30 CSM București – Știința Bacău – în direct la DigiSport

Sâmbătă, 2 februarie

18.00 ”U” Cluj – Volei Alba Blaj

13.00 Dinamo – CSM LugojCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

CITEȘTE ȘI:   Schimbare importantă în Divizia A2 la volei feminin: nu se mai dispută turneu de promovare

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns