Divizia A1 (f): CSM București și Volei Alba Blaj joacă joi ”finala” campionatului

csm bucuresti echipa de volei pentru sezonul 2018 2019

Campionatul feminin de volei al României a devenit de doi ani o dispută în doi, între CSM București și Volei Alba Blaj.
Joi după-amiază, de la ora 18.00, în sala Polivalentă din Capitală, cele două echipe se vor confrunta din nou. De data aceasta pentru a patra și ultima oară în această ediție a campionatului Diviziei A1. Chiar dacă acum ”tigroaicele” au un avans de un punct, realitatea este că Blajul are două puncte în față, ardelencele mai având de disputat o restanță cu Dinamo. Tocmai de aceea, singura șansă a CSM-ului de a trece pe primul loc și în clasamentul final și de a-și apăra titlul o reprezintă o victorie de 3 puncte. Orice alt rezultat duce titlul la Blaj, considerând că ambele formații câștigă toate meciurile până la finalul campionatului.

Meciul din Sala Polivalentă începe la ora 18.00, va fi transmis la DigiSport, iar biletele de intrare costă 20 de lei. Cam mult pentru un meci de volei, și încă unul televizat, dar fiecare club își face propria politică de prețuri.Divizia A1 (f): Rezultatele etapei a șaptea a play-off-ului

Miercuri, 24 aprilie

Știința Bacău – Dinamo 3-1 (25-27, 25-16, 25-20, 25-23)

Joi, 25 aprilie

17.00 CSM Târgoviște – CSM Lugoj

18.00 CSM București – Volei Alba Blaj – în direct la Digi Sport.

Clasament play-off

  1. CSM București 56 p (21 m)
  2. Volei Alba Blaj 55 p (20 m)
  3. CSM Târgoviște 39 p (21 m)
  4. Știința Bacău 40 p (22 m)
  5. CSM Lugoj 15 p (20 m)
  6. Dinamo 13 p (20 m)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICIAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns