Divizia A1 (f) – CSM Lugoj a încheiat campionatul pe locul 7

cupa romaniei lugoj craiova volei
cupa romaniei lugoj craiova volei
CSM Lugoj (foto: Facebook CSM Lugoj)

CSM Lugoj a încheiat campionatul Diviziei A1 la volei feminin pe locul 7.

Finala pentru locul 7 a Diviziei A1 la volei feminin s-a încheiat cu victoria formației CSM Lugoj. Aceasta a câștigat cu scorul general de 2-1 confruntarea cu Penicilina Iași. În meciul decisiv, disputat azi, la Lugoj, formația locală a respectat ”tradiția” din această confruntare și s-a impus. Acum, scorul a fost 3-0 (25-23, 25-15, 25-20) în fața Penicilinei. CSM Lugoj a ocupat, astfel, locul 7 la finalul acestei ediții de campionat.

Pe locul 8 s-a clasat, evident, Penicilina Iași. Locurile 5 și 6 au fost ocupate de Medicina Târgu Mureș, respectiv Dinamo.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns